Lär känna åsikterna om kopparkrukor
Alla som älskar att laga mat vet att det inte finns något viktigare i köket än ett högkvalitativt verktyg som du kan laga fantastiska rätter med.
Det är därför de har åtnjutit en oförglömlig popularitet i flera decennier kopparkrukor. De visas i varje professionellt kök, i varje kulinarisk film och på alla fotografier som annonserar de bästa restaurangerna i världsklass.
Varför älskar specialister kopparkrukor?
Varje kock på en bra restaurang vet att koppar är ett unikt och mycket effektivt material när det kommer till värmeledning. Även efter att maten tagits ut håller den sin temperatur under relativt lång tid. Och detta är en av egenskaperna varför medvetna konsumenter älskar koppar! Den andra viktiga och sällan diskuterade frågan är den jämna värmefördelningen. Det innebär att den bearbetade maten värms upp till samma nivå på alla sidor.
Därför är det ett fantastiskt material och en utmärkt ledare. Men kopparkrukor har mycket mer att erbjuda sina älskare. Så låt oss ta en närmare titt på dem! Nyckelelementet är full temperaturkontroll på spisen. Matlagningsmästare vet detta väl, varför de använder koppargrytor av högsta kvalitet.
Glöm att maten fastnar!
Produkter gjorda av andra material är svåra att tämja, så de är svåra att hantera. Dessutom, när han lagar mat på ett specialiserat sätt, ökar eller minskar han ofta gasen. Och detta är inte fallet för alla material. Denna viktiga egenskap gör bland annat att inget kan fastna på kopparpannan. Jämnheten och värmefördelningen säkerställer att maten inte fastnar alls.
Det behöver inte sägas att den använder praktiskt taget inget fett. Detta är en annan positiv aspekt av att använda kokkärl i koppar. Om du steker något och trots oljan i pannan bränns eller fastnar maten. Detta är en naturlig sak med temperaturfluktuationer. Det är dess förändring som orsakar sådana obehagliga effekter….
Jag skriver om lyx, men alla som köper en prestigefylld produkt tänker åtminstone lite på att spara. Krukor av koppar håller i generationer och det behöver jag inte skriva om. Men hur viktig är den energibesparing som dessa produkter har. Koppar är en av de mest energieffektiva metallerna, så var uppmärksam på dessa mycket viktiga funktioner.
Koppargrytor har ingen lukt eller ämnen som kan reagera på något sätt med olika typer av såser och kött.
På så sätt, oavsett vilken maträtt du bestämmer dig för att laga, behöver du inte oroa dig för dess smak. Det sägs att kopparkrukor endast är avsedda för proffs. Detta är helt osant. Det är som att säga att Laboutins höga klackar var designade endast för modeller.
Kopparkrukor – bara positiva åsikter!
Någon gillar att laga mat, uppskattar lyxen och komforten med att laga mat utan brännskador och obehagliga lukter, koppargrytor kommer att vara en otroligt viktig gåva för honom. Även om du inte är en matlagningsmästare är det värt att utrusta ditt kök med en uppsättning som gör att du kan ta dina kulinariska färdigheter till en helt annan, högre nivå. Ju bättre verktyg vi använder när vi utför en viss aktivitet, desto bättre inverkan på det slutliga resultatet, det vill säga i det här fallet – maträtten.
Detta är lyxen som tillhandahålls av varumärket Ruffoni, som har tillverkat underbara och exklusiva kopparkrukor för hand i generationer. Vi kan se utbudet av denna extraordinära tillverkning i butiken Lyxprodukter. Vi träffades för många år sedan på en mässa. Och när jag såg dessa kulinariska konstverk – sa jag att det här är babe! Visst, de flesta krukor liknar varandra, men nej Ruffoni…
Även om du inte lagar mat kommer de att lukta Chanel! Det räcker att de står i matsalen eller köket, de kommer att passa perfekt i en mästerlig stil. Detta är en trasig konvention som är lånad från tidigare epoker. Påminner mig om den gamla goda tiden då rätter tillagades i riktiga metallredskap, ehhh.
Jag kommer att nämna att de flesta av dem ”hamrad” ‘ krukor är maskintillverkade kärl. Detta görs av robotar och har lite med manuellt arbete att göra. Kanterna måste vara lite ojämna och vågiga, för det här är en hantverkares verk. Det är häpnadsväckande hur folk faller för sådana cheesy tricks. Priset är verkligen den primära avgörande faktorn här, så konsumenterna blir lurade av sig själva…
Okej, Ruffoni har glädjat sina fans i flera år och det finns ingen anledning att säga så mycket här. För mig är den största upptäckten som en kruka kan vara SEXIG är designen på locken. Ingen annanstans har jag sett figurer av grönsaker gjorda på detta sätt, som dekorerar de övre delarna av kopparkärl. Detta är fullständigt vansinne och jag vet att våra kunder speciellt älskar modeller med sådana tillbehör.
Enligt mig ser de lite italienska ut keramik dekorativ design som har beundrats över hela världen i århundraden. det är utan tvekan den hetaste platsen i världen, där verklig prestige uppnås.
Om du har höga kulinariska ambitioner och är en kulinarisk bloggare rekommenderar vi att köpa kopparkrukor. Det är inte utan anledning som alla de bästa kockarna i världen väljer koppargrytor och inte till exempel teflon. De sistnämnda är, trots en stor mediekampanj, av medelgod kvalitet och slits synbart över tid, vilket avsevärt påverkar kvaliteten på de tillagade rätterna.
Enkel rengöring av kopparkrukor
Underhåll av kopparkrukor är inte heller krävande (vilket är fallet med teflonkrukor, som måste tvättas och torkas av på ett speciellt sätt för att undvika överdriven nötning av teflon).
Koppargrytor däremot kännetecknas av stor hållbarhet och styrka, tack vare vilken rätterna du lagar blir lika goda även efter 20 års användning av denna typ av grytor. Om du inte blir en enastående kock under tiden, då kommer naturligtvis kvaliteten på rätterna att höjas avsevärt.
Till skillnad från alla andra typer, kopparkrukor kommer inte att slitas ut eller skadas.
Kopparkrukor och deras positiva åsikter är bara fördelar
En av de viktigaste egenskaperna hos premium- och superpremiumprodukter är livslängd. Tillverkarna har insett detta, varför de främst använder högkvalitativa material. I slutändan ger de stor användningsglädje och tjänar i generationer.
Om du inte ser detta, letar du förgäves efter kvalitet. Garantin för en bra produkt kostar pengar, men här är besparingarna kortvariga. Ingen tillverkare med självrespekt kommer att producera en kopparkruka till låg kostnad. Personligen rekommenderar jag mest handgjorda varor, så priset är den avgörande faktorn här. Och blir det en produkt? från Portugal, Italien och Tyskland. Alla räknar idag kostnader och måste lägga mycket kraft på produktionen.
Mina kunder köper enstaka bitar av kopparmatlagningsredskap och väljer sedan långsamt andra bitar. Fast det finns även de som köper hela set på en gång. Det är ingen brådska, så om du vill se vad lyxiga kopparkrukor kan göra så kan vi skicka en av dem för provning! Inga problem:)
Jag älskar god mat, men inte att bada i olja. Så du vet vad jag pratar om, jag tror inte att jag är ensam om detta ämne. Koppar är koppar och ingenting kommer att förändra det.
Ok, om du vill prova kopparkärl, skriv – michal@luxuryproducts.pl
Lämna en kommentar